Vegueria del Penedès

TEMPORAL

Cunit s'afanya per recuperar la normalitat al passeig després del temportal del cap de setmana


Redacció Cunit

23-01-2017 15:49

El temporal va portar aigua del mar i abundant sorra al passeig Marítim arribant a traspassar la calçada i arrossegant els contenidors més propers

Cunit s'afanya per recuperar la normalitat al passeig després del temportal del cap de setmana. Ajuntament de Cunit

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Ajuntament de Cunit continua realitzant tasques de neteja i de condicionament de la zona litoral del municipi després del darrer temporal. Els serveis tècnics estan realitzant les comprovacions corresponents i avaluant els possibles danys soferts. En principi, el mobiliari urbà i les infraestructures han patit desperfectes mínims i es reposaran els elements malmesos com papereres i aparcament per a bicicletes.

El temporal va portar aigua del mar i abundant sorra al Passeig Marítim arribant a traspassar la calçada arribant a arrossegar els contenidors més propers. Aquesta situació va comportar el tall del Passeig Marítim per a poder efectuar els primers treballs de neteja durant 4 hores ahir diumenge pel matí (fins les 14h).

En total, un operatiu de 8 persones i 6 màquines van activar-se atenent així la urgència de la situació i posant tots els mitjans a disposició per tal de retirar la gran quantitat de sorra i de poder obrir el Passeig Marítim i els carrers afectats al trànsit rodat i als vianants.

Les tasques de neteja i condicionament continuaran fins que es pugui recuperar la sorra perduda de la platja.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.