Vegueria del Penedès

FESTA MAJOR 2017

Trobada de gegants infantils a Ribes per la Festa Major de Sant Pau


Redacció Sant Pere de Ribes

23-01-2017 15:55

Després dels actes centrals, la programació continuarà amb altres propostes culturals i esportives

Trobada de gegants infantils a Ribes per la Festa Major de Sant Pau. Ajt Sant Pere de Ribes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Tan bon punt finalitzin els actes centrals de la Festa Major de Sant Pau, es donarà pas a les darreres propostes del programa que seguirà acollint altres activitats fins a finals de febrer. De moment, però, aquesta setmana una de les cites més destacades serà la trobada de gegants infantils.

Dijous, l’endemà del dia de Sant Pau, a la Nau Pere Vall i Soler del GER, s’hi farà un festival infantil per a tota la família, a partir de les 17.30h, i una estona més tard la biblioteca Manuel de Pedrolo acollirà el club de cinema, moderat per José M. Álvarez, i dedicat a la pel·lícula ‘Ciudadano Kane’ d’Orson Welles. L’inici serà a les 18’30h.

Els actes continuaran el cap de setmana. Dissabte, a la biblioteca Manuel de Pedrolo s’hi durà a terme l’hora del conte en anglès, a partir de les 12h. Diumenge, a les 8h, i a la plaça de l’Església de Ribes, els Xulius aniran a buscar el pessebre al Montgròs. Una estona més tard, a les 11h, hi ha prevista la trobada de gegants infantils. Se sortirà des de la plaça Marcer i es farà un recorregut per diferents carrers i places del municipi. El tancament de l’acte serà, novament, a la plaça Marcer, amb una ballada de lluïment i l’esclat d’una traca dolça a la que seguirà una ballada de sardanes amb la Cobla Catània, a partir de les 12’30h.

Una de les darreres activitats previstes al programa per diumenge és el torneig amistós del Club Tennis Ribes, a les 11h, a les pistes de Can Macià. Les persones que hi estiguin interessades han de fer la seva inscripció un quart d’hora abans de l’inici dels partits al mateix emplaçament.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.