Vegueria del Penedès

CPA SITGES

Crònica del Campionat de Debutants celebrat a Sitges


Redacció Sitges

24-01-2017 12:55

Ariadna Formatjer i Marc Lucas amb el seu entrenador. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat cap de setmana s'ha celebrat el Campionat de Barcelona de Debutants de patinatge artístic al Pavelló de Pins Vens, a Sitges. Ha estat el primer cop que aquesta prova era organitzada pel club Patinatge Artístic Sitges, amb l'afegit que dues patinadores del club hi participaven, entre 186 noies i nois d'arreu de la província de Barcelona.

Ariadna Formatjer participava en la categoria Cadet 2003, en la qual ha assolit una meritòria 11a posició final. La constància en l'entrenament i la pràctica en la participació en una nova categoria, de ben segur la portarà a nous èxits.


Mar Lucas formava part del grup de la categoria Cadet 2002, i la seva classificació al 20è lloc no mostra el seu nivell real. Un incident en l'entrenament previ a la seva actuació no li va permetre mostrar la seva gran qualitat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.