Vegueria del Penedès

SANITAT

Adversitat per la mancança d'atenció sanitària en especialitats a l'Alt Penedès


Àngels Balada Ventura Vilafranca del Penedès

09-02-2017 10:12

M’agradaria saber com és que la població de l’Alt Penedès no pot accedir a les especialitats que ofereixen els hospitals més propers com són el d'Igualada i el de Vilanova?

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Carta dirigida als polítics que són els responsables de poder oferir millor qualitat de vida als ciutadans. Crec que han de ser ells qui han d’aconseguir i oferir benestar a la població, i encara que el tema sigui sanitari, son els qui haurien de moure els fils per solucionar les problemàtiques, sigui quin sigui el departament a tractar, que afecten a la ciutadania que representen.

M’agradaria saber, com és que la població de la comarca del l’Alt Penedès no pot accedir a les especialitats que ofereixen els hospitals més propers a la comarca com son l’Hospital comarcal d’Igualada i a l’Hospital Sant Antoni Abad de Vilanova i la Geltrú? Ara per ara, el malalt del Penedès quan necessita una especialitat o bé una incubadora entre d’altres coses, és derivat a l’Hospital de Bellvitge de Barcelona lo qual comporta diverses dificultats per els seus usuaris degut la seva llunyania:  dificultat per a la família o acompanyant del malalt si aquest necessita ser hospitalitzat o ser visitat per un especialista, dificultats en el cost econòmic que ocasionen transports, dietes, pàrquings...

No creuen que fora millor poder dividir la comarca, depenent de la distancia, per a poder accedir a les especialitats i als hospitals (Hospital comarcal d’Igualada i a Hospital Sant Antoni Abad de Vilanova i la Geltrú) que estan més propers als pobles de l’Alt Penedès per facilitar i donar més seguretat i qualitat de vida als seus usuaris?

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.