Vegueria del Penedès

OCUPACIÓ

Sant Pere de Ribes posa en marxa una nova edició del programa "Fem ocupació per a joves"


Redacció Sant Pere de Ribes

15-02-2017 18:27

El programa, que es repeteix enguany, s’adreça a joves entre els 18 i 29 anys en situació d’atur i que disposin del títol d’Ensenyament Secundari Obligatori, de batxillerat o d’un Cicle formatiu de Grau Mig

Jove en pràctiques al Redós. Ajt Sant Pere de Ribes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Servei d’Ocupació i Formació (SOF) de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha iniciat una nova edició del programa Fem Ocupació per a Joves. Aquesta és una iniciativa que combina formació i contractació i té com a objectiu principal afavorir la inserció laboral dels joves i, alhora, cobrir les necessitats reals de les empreses.

El programa, que es repeteix enguany, s’adreça a joves entre els 18 i 29 anys en situació d’atur i que disposin del títol d’Ensenyament Secundari Obligatori, de batxillerat o d’un Cicle formatiu de Grau Mig. Igualment, es valorarà que tinguin experiència professional. Un màxim de 19 joves podran participar en aquesta edició.

La contractació dels joves haurà de ser per a un període mínim de sis mesos, amb una modalitat contractual que respecti els requisits i limitacions d’hores de la formació i un salari corresponent al contracte i al conveni del sector o l’empresa. L’actuació formativa, d’entre 90 i 150 hores, serà obligatòria per a tots els participants i estarà vinculada amb el sector o branca del lloc de treball.

Les empreses, entitats o institucions que vulguin col·laborar han de pertànyer al sector del comerç i atenció al client i l’administració i, preferentment, estar ubicades a la comarca del Garraf i l’Alt Penedès. Tots els contractes i costos derivats, excepte les despeses de seguretat social, seran subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya fins a un màxim de 655,20 euros, l’equivalent al salari mínim interprofessional vigent. 

Els joves i les empreses que estiguin interessats a participar-hi es poden posar en contacte amb l’Ajuntament o bé trucar al 93 810 92 90. La data límit de contractació serà l’1 de setembre de 2017. L’any passat el programa va tenir una bona acceptació per part d’empreses i joves apuntats.

Fem Ocupació per a joves és un programa de la Generalitat de Catalunya, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, finançat a càrrec de fons provinents de Pressupostos Generals de l’Estat mitjançant el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social. Està gestionat per l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, que anteriorment ja ha participat en altra edició.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.