Vegueria del Penedès

DOL A L'ESGLÉSIA

Mor Jaume Berdoy Alemany, vicari general del Bisbat de Sant Feliu


Redacció Vilafranca del Penedès

21-02-2017 18:34

Nascut a Sitges, era rector de la Basílica de Santa Maria de Vilafranca del Penedès i havia estat rector de la parròquia de Sant Antoni Abat, a Vilanova i la Geltrú

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest dimarts ha mort Jaume Berdoy Alemany, prevere diocesà de l’Església de Sant Feliu de Llobregat, Vicari General del Bisbat de Sant Feliu i rector de la Basílica de Santa Maria de Vilafranca del Penedès. Segons ha informat el Bisbat, Berdoy, nascut a Sitges, ha mort als 70 anys a l’Hospital Residència Sant Camil de Sant Pere de Ribes (Garraf). Al llarg de la seva trajectòria, havia estat rector de diverses parròquies de l’Alt Penedès, com Castellet i la Gornal, Olèrdola, Pontons, Torrelles de Foix i Sant Martí Sarroca, així com també de la parròquia de Sant Antoni Abat de Vilanova i la Geltrú, al Garraf. A partir de dijous a les 9 h, a la Basílica de Vilafranca s’instal•larà la Capella ardent, mentre que l’enterrament es celebrarà el mateix dijous a les 11 h.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.