Vegueria del Penedès

TAEKWONDO

Marc Jané subcampió d'Espanya cadet de taekwondo


Redacció El Vendrell

07-03-2017 22:02

Marc Jané subcampió d'Espanya. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest dissabte 4 de març, es celebrava a la població de La Nucía (Alacant), el Campionat d’Espanya Cadet, classificatori per l’Europeu i Mundial cadet, on Marc Jané Cañamero de 13 anys i del Club Taekwondo La Lira Vendrellenca, es proclamava subcampió d’Espanya, en la categoria de més de 65 Kg.

Després de tres combats duríssims, Marc Jané passava a la final i li tocava enfrontar-se amb el representant andalús, un competidor molt i molt gran i dur com una pedra, on després d’un fort cop a la cama en el primer assalt, no pot afrontar el combat amb bones condicions i perd per un ajustat resultat. Un podí igualment molt important i mereixedor, després d’una bona i llarga trajectòria esportiva. Cal destacar també, tres competidors més de La Lira, que van viatjar fins a Alacant. Abril Fuentes, perd amb la Campiona Andorrana amb el seu primer any de cadet; Pau Alonso, perd molt justet fent un combat increïble i Joan Domínguez, perd amb el campió gallec, que després justament és el campió de la categoria. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.