Vegueria del Penedès

DIUMENGE DE MATINADA

Detenen un jove de 19 anys a Coma-ruga després de robar en una botiga de roba


Redacció El Vendrell

20-03-2017 10:58

La policia el va veure quan sortia corrents de l'establiment amb una motxilla a l’esquena i una bossa de plàstic a la mà

Detenen un jove de 19 anys a Coma-ruga com a presumpte autor d'un robatori en un botiga. Policia local del Vendrel

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La policia local del Vendrell va rebre la matinada de diumenge l’avís d’un possible robatori en un establiment comercial del c/ Santiago Rusiñol, de Coma-ruga. S’hi van desplaçar quatre unitats amb la màxima rapidesa i, quan van arribar, es van trobar una persona que sortia corrents d’una botiga de roba amb una motxilla a l’esquena i una bossa de plàstic a la mà.

Uns metres més amunt, a la cruïlla amb el c/ Arenal, va ser interceptat el presumpte lladre. En la persecució, l’individu havia llençat la bossa que portava a la mà a terra, la qual va ser recollida per una de les patrulles que li anava al darrera.

Els agents van procedir a la seva detenció, un noi de 19 anys, com a presumpte autor de robatori amb força, que ha passat a disposició judicial un cop instruïdes les diligències corresponents.

Es va poder recuperar el gènere sostret per un valor de 800 euros aproximadament.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.