Vegueria del Penedès

RUGBI

Arriba la victòria pel sub18 per fi


Rafa Linares Olivella

22-03-2017 17:31

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest cap de setmana les categories del combinat (Sel Vilanova i Rugbi Nova Olivella), es posaven les piles a una nova jornada de lliga amb resultats molt diferents. El sènior masculí queia a Vic, amb l´Osona Rugbi Club - Crancs, el sub18 guanyava per fi a casa al BUC-UBAE, el Sub16 queia a Badalona i finalment, el Sub14, guanyava a Vic, al Catalunya Central (RC. Manresa i Vic).

SÈNIOR MASCULÍ

Jugava dissabte a Vic, amb l'Osona Rugbi Club-Crancs, l’última jornada de segona, a les 16h, amb un equip posicionat a la quarta posició, el combinat vuitè, amb la baixa important d'Eric, lesionat, del Nova Olivella. Un partit on l’equip local va sortit des de el primer minut a per totes, i no va donar opcions a l'equip visitant, que una i altre vegada es va estavellar a la defensa rocosa de l'Osona, amb el resultat final de 28 (BO) a 0. Això s'acaba i el Combinat queda finalment a la vuitena posició de la taula.

SUB18

Un equip molt irregular aquesta temporada, que a falta de 3 jornades, arribava la primera victòria, enfront el BUC-UBAE (3º),  que al final del partit sabia a glòria. Un partit que es jugava a la Sínia Batadet, el dissabte, a les 17.30h, amb la baixa important de Julio, i amb l’assistència dels nois del Nova Olivella, Gerard, Raúl i Sergio Martínez. Va ser un partit d'anades i tornades, on els nois del Combinat, sabent gestionar el joc i el temps i amb un resultat ajustat, van fer que arribés la primera victòria de la temporada. El Combinat es manté encara últim a amb 6 punts.

SUB16

Un Sub16, sense cap representació del Nova, amb les baixes de Marina, Matteo i Joel, visitava el camp del RC.Badalona (3º), Paco Aguilà, diumenge, a les 10:30H, amb la convicció de no perdre el tren de les victòries que sembla que porta les últimes setmanes. Última jornada i el Combinat no va baixar els braços, però el potencial de l’equip de casa va fer que acabés tot amb un resultat més ampli del que s’esperava, amb un 64 (BO) a 7.

SUB14

El Sub14 es desplaçava a Vic, per jugar contra l’últim classificat de segona, el Catalunya Central (RC. Manresa i Vic), per seguir sumant a dalt de tot de la classificació. L’únic representant, el davanter, Manel amb molt bon paper al partit i  amb les baixes de Miranda, Axel, Iker i Andrés. Començava el partit a Vic a les 12:30H, amb un Combinat pletòric i passava per sobre de l’equip local sense pietat. 19 a 69 (BO). Es manté quart, entre el Sant Cugat B (tercer) i el Sitges 2 (cinquè). Un Sub14 que a falta de dues jornades per acabar la lliga, té el repte d'acabar entre els quatre primers. En principi, un partit assequible, contra el CEU, i altre que farà jugar-se la quarta posició amb el Sitges 2, al seu camp.

El sènior femení espera el sorteig de la fase final.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.