Vegueria del Penedès

TOT UN MÓN

La vilafranquina Georgiana Ciupag protagonista del programa "Tot un món" de TV3


Redacció Vilafranca del Penedès

30-03-2017 9:14

El 15 d'abril s'emetrà el capítol enregistrat en diferents punts de Vilafranca i amb la participació de grallers SiFaSolToquem i els Falcons de Vilafranca

La vilafranquina Georgiana Ciupag protagonista del programa "Tot un món" de TV3. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquesta setmana s'ha enregistrat l'episodi del programa intercultural “Tot un món” de Televisió de Catalunya dedicat a la vilafranquina d'origen romanès Georgiana Ciupag. L'espai gravat la tarda del dilluns 27 de març tindrà una durada de set minuts i explicarà la integració de la Georgiana des de la seva arribada a Catalunya ara fa deu anys.

En aquest temps Ciupag ha tirat endavant la seva vida i la de la seva filla amb minusvalidesa, ha progressat en el mercat laboral i forma part del teixit associatiu en diferents entitats catalanes i romaneses. En el capítol es veuran diferents localitzacions de la vila i la protagonista romanesa apareixerà tocant la gralla amb el grup vilafranquí SiFaSolToquem i participant d'un assaig dels Falcons de Vilafranca.

El capítol s'estrenarà el dissabte 15 d'abril a les 11h per TV3 i també es podrà veure a la carta. "Tot un món" dedica la tretzena temporada a saber que estan fent, quina ha estat i és l'aportació a la societat catalana, de les persones arribades d'arreu del món, des que viuen aquí.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.