Vegueria del Penedès

GIMNÀSTICA

El CR El Vendrell aconsegueix 10 de les 13 medalles per les que competien


Redacció El Vendrell

30-03-2017 16:29

L'equip de gimnastes del CR El Vendrell. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest diumenge 26 de març a La Pobla de Mafumet, va tenir lloc la 2a Fase Comarcal dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya en Gimnàstica Rítmica.

El Club Rítmica El Vendrell, es moltra molt satisfet i content amb l’actuació de les gimnastes que van aconseguir 10 de les 13 medalles per les que competien. Però amb medalles o sense les classificacions van ser molt bones.

En individual: Míriam Ramón (en modalitat de pilota) 2a posició, Itziar Reche 4a posició, Judith Rivillas 1a posició, Alba Dominguez 3a posició, Azahara Martín 2a posició, Paula Silvestre 6a posició i Vanesa Vasilie 4a posició.

En Conjunts: El Duet (Claudia Tomás i Veronica de Felice) 1a posició, Conjunt Road Jack (Judith Rivillas, Alba Valls, Laia Tejero, Irene Garcia i Azahara Martin) 1a posició, Conjunt Rock (Nuria Salvo, Nuria Lopez, Martina Franco, Alba Dominguez i Adriana Quirós) 2a posició, Conjunt Blue Moon (Judith Satchler, Judith Guerra, Aina Guillem, Abril Martínez, Alba Ortega i com a suplent Paula Figueres) 3a posició, Conjunt Barbies (Laia Toldrà, Alana Da Luz, Layna Da Luz, Paula Silvestre i Evelyn Guerra) 1a posició i les nostres Pre-Benjamines Conjunt Tarantela (Vanesa Vasilie, Elsa Lopez, Julieta Navarro, Daria Dyachuki Olga Rovira) 3a posició.

El Club vol agrair a l’equip tècnic (Daniela, Pau, Pilar, Laura i Victoria) que, juntament amb les gimnastes, fan possible el que fa un any no podien ni somiar.

I ara a per la Final del 14 de maig. I no podem oblidar que les gimnastes federades tenen la seva 1a competició el proper 23 d’abril, dia de Sant Jordi. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.