Vegueria del Penedès

CRISI DE GOVERN

Comunicat de premsa del Partit Demòcrata Europeu Català de Vilanova i la Geltrú


PDeCAT Vilanova Vilanova i la Geltrú

31-03-2017 10:22

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Des del Partit Demòcrata de Vilanova i la Geltrú volem fer unes apreciacions al voltant de la recent sortida de dos regidors de Convergència i Unió del govern municipal.

Primer: els regidors del PDeCAT seguiran treballant amb el màxim rigor i professionalitat per continuar tirant endavant la nostra ciutat, juntament amb els nostres socis de govern. En les passades eleccions, milers de ciutadans i ciutadanes van confiar en els nostres regidors el seu vot i, per aquest motiu, ens devem a ells. Els regidors que han sortit del govern, passaran a ser regidors no adscrits.

Segon: seguirem amb la política de mà estesa i de diàleg que sempre ha seguit el nostre grup municipal. Des del Partit Demòcrata creiem que el diàleg, els consensons amplis i una visió estratègica de ciutat són indispensables per a garantir el progrés de Vilanova i la Geltrú i el benestar dels ciutadans i ciutadanes.

Tercer: ara més que mai, demanem a tots els càrrecs electes del consistori vilanoví que actuïn amb plena responsabilitat. Nosaltres els primers, com no podria ser d'altra manera. Els vilanovins i vilanovines es mereixen un govern i un consistori estable, que doni resposta a les seves necessitats i que vetlli per fer de Vilanova i la Geltrú una ciutat rellevant del nostre país. Estem convençuts que, entre tots, trobarem la millor sortida possible a aquesta situació. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.