Vegueria del Penedès

TOP MANTA

PxC demana un "top-manta zero" per Setmana Santa


PxC El Vendrell

04-04-2017 13:52

Top Manta al Passeig Marítim de Coma-ruga. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) ha estat fent un seguiment del top-manta al passeig Marítim de Coma-ruga durant els caps de setmana del mes de març i s'ha constatat que lluny d'haver-se solucionat el problema d'aquesta competència deslleial està més present que mai.

El comerç ambulant il·legal ha ocupat el passeig davant dels establiments legament establerts i els causa importants perjudicis comercials ja que venen pràcticament de tot des dels articles habituals d'aquesta pràctica il·lícita com bosses, ulleres o complements, fins a tota mena d'equipaments esportius especialmente calçat i samarretes. Per la qual cosa considerem que no només perjudiquen els comerços del propi passeig i dels barris marítims sinó de tot el municipi.

Per això August Armengol, regidor i portaveu de PxC, en el Ple de divendres va demanar al govern en el torn de precs i preguntes que s'organitzés un operatiu adient per aconseguir un "top-manta zero" per a aquesta Setmana Santa, tret de sortida de la temporada turística a les platges i termòmetre per calibrar les previsions de l'actual temporada. A més, i amb prou antelació, també ha demanat que es comenci a posar fil a l'agulla per solucionar el problema de cara a l'estiu, que ja no sols és un problema comercial sinó també d'ordre públic i de seguretat ciutadana doncs l'any passat es van produir incidents entre els manters i el paradistes que paguen les seves taxes i que van arribar a les mans, inclosa la violència física en algun cas al mercadillo situal al passeig davant de Santa Maria del Mar.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.