Vegueria del Penedès

RUGBI

El sub18 a punt de donar la campanada amb el primer classificat


Rafa Linares Olivella

06-04-2017 16:40

El sub14 es juga entrar al Play off en dues jornades.

Rugbi Nova Olivella. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

SUB18

Aquest cap de setmana, jornada 8, el Sub.18 del Combinat (Sel Vilanova/Rugbi Nova Olivella) , sisè amb 10 punts, s’enfrontava amb el primer classificat, amb 37 punts, de segona catalana a la Mar bella, dissabte, a les 12H, Barcelona Enginyers Rugbi S18 (Ber), un partit molt complicat a priori, per la classificació i el potencial de l’equip barceloní. A l’equip titular Julio (3), Gerard (7) i Sergio Martínez (11) i a la banqueta el davanter Raúl (19), del Nova Olivella. Gran partit dels del Garraf, on la davantera i la defensa van estar a l'alçada d’un gran equip, però la lògica va fer que l’equip barceloní acabés guanyant el partit amb un resultat més ajustat de lo previst, per 27 (BO) a 19, amb dues marques de Sergio (una amb passi inclòs de Julio), i un altre, la primera de Julio. Gran partit dels nois del Nova, que ja ens tenen acostumats sempre al mateix. Ara només queden dues jornades pal play off, i el combinat ho tindrà ja quasi impossible per entrar entre els quatre primers.

SUB14

Al SUB14 se li complica la vida sense jugar, per poder obtenir la quarta plaça, a falta de dues jornades. Aquest cap de setmana, el RC. Castellar (ACME), jugava un partit pendent a casa, a Esparraguera, amb el segon classificat, el Senglars de Torroella de Montgrí-L’Estartit. A priori el potencial de l’equip visitant era superior, i la lògica feia preveure una amplia victòria dels de Torroella. Però els homes d´Arturo, Javier i Ricard, van fer el partit somiat i van donar la campanada amb un triomf destacable, per 30 a 25, i així passaven a la classificació al combinat, posant-se cinquens, i deixant amb un punt menys a l’equip del Garraf, sisens. A falta de dues jornades, matemàticament, tres equips tenen la possibilitat d´accedir com a quarts al play off. El que ho té més fàcil, i depèn d'ell, es el RC. Sant Cugat B, amb 36 punts, i darrera el segueixen, RC. Castellar del Vallés, amb 31, i el combinat del Garraf, amb 30. Aquesta serà l´agenda de les jornades 10 i 11. Jornada 10. Sant Cugat B- Spartans de Granollers/ Castellar-Sitges 2/ Combinat-CEU. Jornada 11. Cat. Central-Sant Cugat B/ Tarragona-Castellar V./ Sitges 2- Combinat. El combinat tindrà que guanyar els dos partits, el segon complicat a casa del Sitges 2, i esperar que els dos altres candidats no guanyin. Sort nanos.

Sembla que aquest estiu tornarà el rugbi a Olivella 

Com la temporada passada (contra un equip gal·lès) i l'anterior (contra un equip anglès), el diumenge 9 de juliol a les 10h, tornarà a haver-hi rugbi a Olivella. El club del Garraf i el Cowbridge RC, tornen a pactar un nou partit, després de l´èxit del partit del juliol passat. L’equip gal·lès, va quedar tant entusiasmat, amb l'organització a nivell social i esportiu, que ha decidit tornar a terres d´Olivella. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.