Vegueria del Penedès

GRUP MUNTANYENC DE LA LIRA VENDRELLENCA

Preciós recorregut + perfecta companyia + bona climatologia = 20a Caminada Popular


GMLV El Vendrell

17-04-2017 21:16

20a edició de la Caminada Popular “Vila del Vendrell”. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat diumenge 9 d’abril es va celebrar la 20a edició de la Caminada Popular “Vila del Vendrell”, prova promoguda per l’Ajuntament i la Regidoria d’Esports del Vendrell i organitzada i coordinada pel Grup Muntanyenc de La Lira Vendrellenca.

Gaudint d’un matí preciós pel que fa a la climatologia, 83 caminadors esperaven a les 9 del matí a la Plaça Vella, el tret de sortida. Un recorregut circular els portaria pel Camí del Tomoví fins a l'Àrea Recreativa de Tomoví, punt on estava previst l’esmorzar, després anirien cap a Cal Mata, la Papiola, Bonaterra, el Vendrell Júnior i tornada al Vendrell on es donava per acabada la caminada.

Com sempre agrair a la Policia Local el seu acompanyament fins els afores de la vila i la presència de la Creu Roja i dels voluntaris de Protecció Civil que, amb la seva professionalitat, van fer que la prova es desenvolupés amb la màxima tranquil·litat i placidesa per als caminadors.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.