Vegueria del Penedès

SETMANA SANTA 2017

Més de 600 persones participen de l'Aplec de Foix


Redacció Torrelles de Foix

19-04-2017 18:32

Més de 600 persones participen de l'Aplec de Foix. Ajuntament de Torrelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Un any més l’Aplec de Foix va ser un èxit. Fins a 360 persones van assistir el passat dilluns de Pasqua al dinar i unes 600 en total al llarg de tota una jornada que va arrençar amb la caminada popular fins al Santuari de Foix. La missa, oficiada pel bisbe de Girona, Francesc Pardo, i la ballada de sardanes, van oferir els prolegòmens d’un dinar amb base de paella, butifarra amb xips, garlanda, vi i cafè.

I després, jocs infantils i gimcana per completar una gran festa.

L’Ajuntament de Torrelles de Foix felicita l’Associació del Santuari de Foix, organitzador d’aquest dia inoblidable, amb el suport del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Parés Baltà i Pastisseria Can Pardo, així com totes les entitats, voluntaris i col·laboradors que ho fan possible.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.