Vegueria del Penedès

NEWFYWATER

Vilanova acollirà la Jornada d'Habilitació de Professors en rescat aquàtic caní


Redacció Vilanova i la Geltrú

24-04-2017 14:09

L'activitat certificarà els tres primers instructors de Catalunya i Espanya

Vilanova acollirà la Jornada d'Habilitació de Professors en rescat aquàtic caní. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Vilanova i la Geltrú acollirà el proper dimecres 3 de maig la primera Jornada d'Habilitació de Professors en rescat aquàtic caní. Dos representants de la Reial Federació Espanyola de Salvament i Socorrisme (RFESS) vindran a Vilanova a realitzar aquest acte que certificará als tres primers instructors de Catalunya i Espanya

Els tres participants són catalans, i un d'ells, el vilanoví Ramsés Martí i Biosca, reconegut expert en seguretat aquàtica i especialista en gestió de riscos i emergències. Els tres pertanyen a Newfywater, entitat que acull el Grup de Rescat Aquàtic Caní, l'únic grup d'aquestes característiques a Catalunya i un dels tres existents a Espanya. Seran doncs els primers a disposar d'un reconeixement oficial per part de la Reial Federació Espanyola de Salvament i socorrisme.

La RFESS és l'entitat que desde el 1961 està dedicada a la promoció,formació, práctica i desenvolupament del salvament i socorrisme a Espanya, és membre de la Federació Internacional de Salvament (ILS) i de la Federació Llatinoamericana de Salvament i Socorrisme. Així mateix está reconeguda per el Consell Superior d'Esports (CSD). Aquesta entitat és també  la responsable de l'Informe Nacional sobre ofegaments i dels plans nacionals de Prevenció d'accidents aquàtics.

Durant el matí a les oficines de Ports de la Generalitat i posteriorment a les instal·lacions del Club Nàutic Vilanova s'hi realitzaran presentacions teóriques del treball i demostració pràctica a l'aigua respectivament.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.