Vegueria del Penedès

FLASH

Elisabet Cebrián va ser decisiva en la tercera victòria de la selecció estatal a l'europeu de Grècia

EL PUNT

23-09-2003 7:32

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La selecció espanyola femenina de bàsquet va aconseguir la tercera victòria, contra Hongria, en l'europeu de Grècia, on la vilanovina Elisabet Cebrián hi va tenir un paper decisiu.
Vicente Rodríguez, el tècnic del combinat, va recórrer a la pivot, tot i els seus problemes de lumbàlgia, per reaccionar contra el millor joc rival, i la seva presència sota els taulers va permetre que l'equip capgirés el marcador al minut 17, quan es va col·locar 26 a 27 a favor seu, després que en el primer quart Hongria dominés 21-16. Amb Cebrián treballant en defensa, Amaya Valdemoro va agafar la responsabilitat anotadora, i amb els 17 punts que ja havia encistellat al descans va deixar el marcador en un 28 a 33 per Espanya.
A la segona part, Hongria va poder igualar abans de l'últim quart, quan Valdemoro va sentenciar amb un parcial de 7-0 que va marcar el camí de la victòria final, per 59 a 71. Amb aquest triomf, el tercer en tres partits, la selecció estatal es col·loca en primera posició del grup B, davant d'Eslovàquia i de Rússia, que compten amb dos triomfs i una derrota.

Cebrián, satisfeta
La vilanovina va col·laborar decisivament en la tercera victòria del combinat, malgrat reconèixer que «no va ser un bon partit, però al final vam aconseguit la victòria, que és el més important», i afegeix, sobre Hongria, que «són un equip baix però ràpid, i encara que vam controlar el rebot no vam poder fer cistelles fàcils». I de la lesió «m'he trobat millor del que esperava». El proper partit serà avui, a les 19 hores, contra Ucraïna, la teòrica ventafocs del grup.