Vegueria del Penedès

ENOTURISME

Èxit de participació al Celler dels sentits, organitzat per l'alumnat de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya


Redacció Vilafranca del Penedès

11-05-2017 19:18

Amb una dinàmica original, els participants van competir en grups per endevinar el vi seleccionat pel sommelier

Èxit de participació a l’activitat El celler dels sentits, organitzada per alumnat de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya. Ajuntament de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior, Joan Manel Montfort va obrir ahir dimecres l’activitat El celler dels sentits, una proposta de l’alumnat del certificat professional de sommelier de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya. L’activitat, oberta al públic, plantejava una dinàmica original en què els participants havien de resoldre un enigma: quin era el vi escollit pel sommelier per a un sopar de parella.

Un total de 40 persones, dividides en quatre grups, van realitzar les 4 proves de tast plantejades per esbrinar, en un tast final de quatre opcions, de quin vi es tractava. La meitat dels participants van aconseguir identificar el vi. Per acabar, el professor dels alumnes organitzadors de l’activitat, Èric Enguita, va oferir una nota de tast dels altres tres vins.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.