Vegueria del Penedès

CONFLICTE LABORAL

Continuen les mobilitzacions del personal de l’Ajuntament de Vilafranca


Redacció Vilafranca del Penedès

19-05-2017 9:36

Els sindicats demanen la mediació de l’alcalde Pere Regull en el conflicte laboral

Continuen les mobilitzacions del personal de l’Ajuntament de Vilafranca. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La negociació del conveni col·lectiu i de l’acord de condicions del personal de l’Ajuntament de Vilafranca es troba en un punt de bloqueig. Fa un any i mig que s’està negociant sense arribar a un acord que permeti la seva aprovació i els sindicats han aixecat la veu novament aquesta setmana per desencallar el conflicte laboral.

Els sindicats plantegen una millora de la qualitat dels serveis municipals i proposen "elaborar un Pla estratègic de gestió de recursos humans basat en la valoració dels llocs de treball, la capacitació i formació, la demanda de serveis municipals, itineraris professionals i objectius". Aquest proposta no ha estat acceptada per a la representació del consistori, encara que durant aquest any i mig de negociacions sí que s'han arribat a acords puntuals: "hi ha uns punts molt importants i transcendents en desacord", lamenten els sindicats, que reclamen la mediació de l’alcalde per tal que faciliti el desbloqueig de la negociació.

Mentre no s’arribi a un acord, el personal continua mobilitzant-se, d’acord amb el mandat de l’assemblea general.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.