Vegueria del Penedès

CRIM AL FOIX

El guàrdia urbà hauria estat assassinat a cops de destral a Vilanova, segons la investigació


Redacció Vilanova i la Geltrú

23-05-2017 10:14

Una testimoni ha declarat que les filles de la seva companya, detinguda pel crim, la van veure a casa amb la roba tacada de sang

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El guàrdia urbà de Barcelona trobat mort i calcinat dins del seu cotxe a prop del pantà de Foix hauria estat assassinat a cops de destral, segons ha avançat la Cadena Ser citant fonts de la investigació. Sembla que el crim es va produir a la mateixa casa que compartia la víctima amb la seva parella, una altra guàrdia urbana que està acusada de la mort juntament a un altre company del cos policial. La casa familiar està ubicada al barri de Santa Maria de Vilanova i la Geltrú.

Segons la investigació, els talls que presentava al cos de la víctima serien compatibles amb ferides provocades per una destral, tot i que l'arma no ha aparegut encara.

Aquest fet se suma a la declaració d'una testimoni que assegura que les filles de la detinguda van veure la seva mare amb la roba tacada de sang a casa.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.