Vegueria del Penedès

LLEI DE BARRIS

La plataforma Gent del Barri de l'Espirall denuncia a la sindicatura "irregularitats en la construcció del centre cívic"


Redacció Vilafranca del Penedès

24-05-2017 17:41

El moviment social ja ha recollit mig miler de signatures entre el veïnat del barri vilafranquí mentre continua en marxa una campanya amb pancartes i parades informatives

La plataforma Gent del Barri de l'Espirall denuncia a la sindicatura "irregularitats en la construcció del centre cívic". EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El moviment social Gent del Barri de l'Espirall ha denunciat a la Sindicatura de Greuges de Catalunya presumptes irregularitats en la construcció del centre cívic del barri vilafranquí de les que la plataforma responsabilitza el govern municipal de Vilafranca (CDC-PSC) i la Generalitat de Catalunya.

El moviment social lamenta la no construcció del Centre Cívic de l'Espirall tal hi com estava concebut a la Llei de Barris, i fruit de la participació ciutadana. En deu dies, s'han recollit 500 signatures entre els veïns i veïnes del barri, una campanya encara oberta i que compta amb la participació de molts comerços del barri i una taula que s'instal.la cada dimarts al Mercat de la Pelegrina. També alguns veïns i veïnes estan expressant suport a la reivindicació penjant pancartes als balcons: "se'n van posar a la via pública però van ser retirades per l'Ajuntament", segons explica la plataforma.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.