Vegueria del Penedès

75 ANYS DE LA FESTA

El Vendrell presenta una cançó actualitzada de la Festa de la Bicicleta del Vendrell


Redacció El Vendrell

25-05-2017 12:34

Montserrat Carulla serà la convidada especial d'enguany

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Ahir, al migdia, a la Sala Polivalent de l'Escola Municipal de Música Pau Casals, els membres de la Comissió Jan Fusté Jaume Carbonell, Joan Güixens, Joan Josep Rovira, Rafel Rafecas i Xavier Rovira, van donar a la regidoria de Cultura i Festes, Eva M. Serramià, el CD amb la cançó actualitzada de la Festa de la Bicicleta del Vendrell amb motiu dels seus 75 anys. La Comissió Jan Fusté ja havia fet una cançó quan s'encarregava de l'organització d'aquesta festa i ara van creure oportú donar-li un nou aire amb la col·laboració del músic Mikel Herzog.

D'altra banda, es va aprofitar l'ocasió per veure un vídeo en què els alcaldes i l'alcaldessa del període d'ajuntaments democràtics (Martí Carnicer, Josep Colet, Josep M. Llasat, Benet Jané i Helena Arribas) expliquen les seves anècdotes en relació amb la Festa de la Bicicleta. En aquest mateix vídeo hi apareixen els pregoners de la festa, el Capgros dedicat a Xavier Cugat, el presentador d'aquest any que serà el periodista Ernest Gili, l'organització i la convidada especial d'enguany, Montserrat Carulla.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.