Vegueria del Penedès

RUGBI PLATJA

El Rugby Seven 7X7 oferirà més 100 partits a la sorra


Redacció Sitges

30-05-2017 15:13

Un miler de jugadors i jugadores de diferents països es donaran cita a la platja de la Fragata els dies 17 i 18 de juny

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Platja de la Fragata acollirà una nova edició del Rugby Platja Seven 7X7 els dies 17 i 18 de juny que comptarà amb un miler de jugadors i jugadores d'equips procedents de França, Regne Unit i Espanya que disputaran més de 100 partits a la sorra.

Dissabte es disputaran els partits de Sènior Masculí i Femení i de Veterans, mentre que diumenge tindran lloc els partits de les escoles de rugbi amb més de 300 jugadors d'entre 6 i 16 anys de categories com Mini Rugby, Prebenjamí, Benjamí, Aleví i Infantil. L'acte de cloenda del Seven serà diumenge a les 18.00 hores.

El Rugby Club Sitges organitza cada any el torneig de rugbi a la platja amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports que atrau milers de persones que converteixen aquesta modalitat en un espectacle esportiu. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.