Vegueria del Penedès

DROGUES

Descobreixen 200 plantes de marihuana en un pis de Vilanova i la Geltrú que tenia la llum punxada


ACN Vilanova i la Geltrú

31-05-2017 20:46

La Policia Local va acudir a l'habitatge en rebre la trucada d'un veí que advertia que feia olor de cremat

Camí de la Masia d'en Frederic. Google Street View

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'avís d'un veí de Vilanova i la Geltrú a la Policia Local ha revelat l'existència d'una plantació de marihuana amagada en un pis del camí de la Masia d'en Frederic. Els fets van tenir lloc dissabte passat, al voltant de les onze de la nit, quan aquest veí va alertar els agents que feia olor de cremat dins el seu edifici. Quan els agents van arribar, van comprovar que un dels habitatges tenia la llum punxada i dins van trobar 200 plantes de marihuana. Segons ha informat la Policia Local, la manca de ventilació del sistema de refrigeració va ser la causa del reescalfament del comptador de llum, que desprenia olor de cremat. La Policia Local ha traslladat el cas als Mossos d'Esquadra.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.