Vegueria del Penedès

RELLEU AL GRUP

Jaume Marsé, Montse Maronda i Guillem Bau seran els nous regidors de la CUP a Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

06-06-2017 21:51

Substituiran Marta Jofra, Berta Belaskoain i Raimon Ràfols, que deixen el grup municipal

Jaume Marsé, Montse Maronda i Guillem Bau seran els nous regidors de la CUP a Vilanova. CUP Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Jaume Marsé, Montse Maronda i Guillem Bau seran els nous regidors de la CUP a Vilanova i s'incoporaran de forma progressiva fins a la tardor. Seran els encarregats de substituir Marta Jofra, Berta Belaskoain i Raimon Ràfols, que deixen el grup municipal tot just quan s'arriba a l'equador del mandat.

Jofra ha estat la primera a presentar la seva renúncia a l'acta de regidora i ho ha fet aquest mateix dilluns durant el darrer ple municipal. En els propers mesos, fins a la tardor, plegaran Belaskoain i Ràfols.

Aquest relleu no és cap situació excepcional. De fet, en els 10 anys de la irrupció de la CUP a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, s'han produït canvis de regidores en tots els mandats. Des de la formació es considera que dur a terme aquests tipus de relleus és un exercici de salut democràtica, i una manera de repartir internament la càrrega que representa assumir el càrrec de regidor i de democratitzar aquesta tasca, posant èmfasi en el caràcter col·lectiu del seu projecte. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.