Vegueria del Penedès

ARTISTA EMERGENT

Laura Farré Rozada, seleccionada per participar en una trobada de joves intèrprets al Canadà


Redacció Vilanova i la Geltrú

12-06-2017 12:03

La pianista vilanovina participarà al Waterloo Region Contemporany Music Sessions, un stage de compositors i músics emergents d'estil contemporani d'arreu del món

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La pianista vilanovina Laura Farré Rozada ha estat seleccionada per participar a l'edició d'aquest any del Waterloo Region Contemporany Music Sessions (WRCMS). Aquest prestigiós certamen se celebra entre el 20 i el 27 d'agost, a la ciutat de Waterloo, situada a l'àrea metropolitana de Toronto i un important centre d'activitat artística de la regió d'Ontàrio, al Canadà.
   

El WRCMS és un stage en el que participen compositors i músics emergents d'estil contemporani d'arreu del món. Durant l'estada treballen conjuntament en tallers, classes i seminaris una obra que estrenaran cara al públic en diferents concerts a la regió. A més, Farré Rozada participarà en classes magistrals i en una sessió d'improvisació, entre d'altres activitats.
   

El WRCMS vol ser també la plataforma de llançament professional de nous intèrprets de música clàssica contemporània. Per això les diferents peces que surtin d'aquestes sessions s'enregistraran en un disc.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.