Vegueria del Penedès

GIMNÀSTICA

El conjunt infantil aconsegueix la 3a posició a la final del Trofeu Barcelona Comarques


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

12-06-2017 22:15

El conjunt infantil del Club Rítmica Sant Sadurní al podi. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Club Rítmica Sant Sadurní va participar a la final del Trofeu Barcelona Comarques que es va celebrar a la ciutat de Cardedeu el passat diumenge dia 11 de juny de 2017.

Les primeres en actuar van ser les gimnastes del conjunt Aleví Nivell A format per Sara Asensi, Alba Soler, Paula Garcia, Anais Puimedón, Emma Oliete i Mireia Rius que van executar un muntatge de 3 cordes i dos mans lliures.

Posteriorment va ser el torn del conjunt Benjamí A format per Martina Olivas, Martina Casan, Berta Santamaria, Sara Queral i Júlia Arnan que amb un exercici espectacular de mans lliures van assolir la sisena posició. 

El següent conjunt en participar va ser el  conjunt Infantil Nivell A format per Laura Fabregat, Helena Vidiella, Mariona Àguila, Sílvia Ondoñez, Marta Puimedón i Aina Bargalló, que amb un exercici de 5 pilotes van assolir la tercera posició.

Finalment, va ser el torn del conjunt Prebenjamí nivell B format per a les següents gimnastes: Nahia Gamazo, Martina Rubio, Nuria Pallarès, Violeta i Alba Pérez que van realitzar un bon muntatge de mans lliures i van assolir la cinquena millor nota de la seva categoria.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.