Vegueria del Penedès

CARNAVAL D'ESTIU

PDECAT-VIA aposta pel diàleg a la crisi Rua Summer


PDECAT-VIA Sant Pere de Ribes

01-07-2017 8:41

Ens oferim a mediar facilitant el diàleg entre els agents socials implicats alhora que instem l'Ajuntament a adoptar una actitud sensible i conciliadora

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Davant els problemes en la Rua Summer, des de PDECAT-ViA volem expressar la nostra solidaritat amb la ciutadania i els participants. Manifestem, així mateix, el nostre desig que els malentesos entre les entitats implicades es resolguin positivament pel bé d’una activitat que agrada molt a tothom, atreu nombrosos visitants, beneficia el comerç i la restauració local i dona prestigi a les Roquetes i al conjunt del municipi.

Ens oferim a mediar facilitant el diàleg entre els agents socials implicats alhora que instem l'Ajuntament a adoptar una actitud sensible i conciliadora, que contribueixi al bon funcionament d'activitats tan importants per a la dinàmica cultural local.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.