Vegueria del Penedès

ESPAI PER GOSSOS

Comunicat de l’Associació de Veïns i Veïnes del Barri de la Girada


Associació de Veïns i Veïnes del Barri de la Girada Vilafranca del Penedès

05-07-2017 9:59

Associació de Veïns i Veïnes del Barri de la Girada. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Junta de l’Associació de Veïns i Veïnes del Barri de la Girada, desprès de comprovar l’aparició d’una nota, amb el nostre logo, a l’espai de gossos que darrerament ha estat habilitat al costat de l’arxiu municipal, emet el següent comunicat.

La Junta de l’Associació de Veïns i Veïnes del Barri de la Girada acaba de comprovar l’aparició d’un cartell, amb el logo de la nostra associació, a la zona de gossos que es troba al costat de l’arxiu municipal. Des de la Junta de l’Associació de Veïns i Veïnes del Barri de la Girada volem informar que en cap cas tenim res a veure amb aquest cartell. Igualment, volem deixar ben clar que en cap cas ningú pot fer servir el logo de l’associació sense el coneixement i l’acord de la junta.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.