Vegueria del Penedès

FESTA MAJOR 2017

El Ruc de la Granada es crema en un espectacle pirotècnic de la Festa Major


Redacció La Granada

12-07-2017 18:38

El Ruc de la Granada es crema en un espectacle pirotècnic de la Festa Major. Ajuntament de La Granada

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Ruc de la Granada va resultar cremat divendres passat durant la celebració de la Festa Major del municipi. Els fets van passar just després de la tradicional Pujada del Ruc al campanar, quan la peça folklòrica ja era a dalt i es va iniciar un espectacle pirotècnic.

Per causes que encara es desconeixen, els pèrits ho han d’avaluar aquesta mateixa setmana, el Ruc es va incendiar enmig de l’espectacle pirotècnic, quedant tot el tronc calcinat. Això va provocar que el diumenge no participés a la Baixada del Ruc, que dóna inici a la cercavila.

Els danys són irreparables i properament se’n farà una rèplica exacta que rellevarà a la peça històrica, que durant aquesta Festa Major arribava als 28 anys d’edat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.