Vegueria del Penedès

NOVA ETAPA

Una nova empresa vol reobrir els cinemes dels antics Vila Lauren aquest estiu


Redacció Vilanova i la Geltrú

13-07-2017 23:46

Els nous gestors indiquen que la intenció és obrir les dotze sales de cinema a principis del mes d'agost i paral·lelament començar a explotar la resta del complex

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'antic complex d'oci Vila Lauren està a punt d'iniciar una nova etapa. Uns nous gestors volen reobrir les dotze sales de cinema aquest mateix estiu. Segons la nova empresa, els cinemes es volen posar en marxa a principis del mes d'agost i fa setmanes que es treballa amb aquest objectiu, que primerament s'havia fixat les dates de la festa major per a la reobertura. El repintat de l'edifici i les primeres negociacions a nivell local han despertat l'interès a la ciutat.

El malaurat complex es reactiva després del tancament dels cinemes de Lauren Films i els nous gestors han explicat la seva intenció de començar a explotar comercialment la resta de l'equipament paral·lelament al projecte dels cinemes.

La nova empresa donarà a conèixer en les properes setmanes el projecte íntegre del complex, que ara fa dos anys va tancar definitivament les sales de projecció després de 12 anys.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.