Vegueria del Penedès

NOUS HORARIS

El Govern i 110 entitats signen el Pacte per a la Reforma Horària


ACN Barcelona

17-07-2017 12:19

L’acord inclou una carta de compromisos per racionalitzar els horaris dels ciutadans amb l’horitzó al 2025

El Govern i 110 entitats signen el Pacte per a la Reforma Horària. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

110 entitats i el Govern han signat aquest dilluns el Pacte per a la Reforma Horària, un acord per impulsar d’ara al 2025, mesures que afavoriran la racionalització dels horaris dels ciutadans per instaurar hàbits més saludables i tenir més facilitats per conciliar la vida laboral i familiar, entre altres. El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha defensat que en el moment actual, cal ser ‘’sobirans’’ amb el temps i aprofitar l’‘’oportunitat’’ per administrar-lo d’una nova manera. El Pacte ha trobat l’acord d’institucions, patronals, sindicats i altres entitats, però no ha estat signat pels grups de l’oposició que creuen que els objectius estan ‘’lluny de les expectatives ciutadanes’’.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.