Vegueria del Penedès

TIR AMB ARC

Merche Montenegro subcampiona d’Espanya


Redacció L'Arboç

19-07-2017 11:57

Merche Montenegro. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat 15 de juliol es van celebrar les finals del campionat d'Espanya de bosc 3D.

En l'especialitat d'arc nu participava Merche Montenegro del Club de tir amb arc l'Arboç. En semifinals es va enfrontar a la soriana Raquel Frías, que aquest any ha estat seleccionada per participar en el mundial de bosc 3D que se celebrarà el proper setembre a França. Després dels 4 tirs de la semifinal el marcador reflectia un empat a 24 punts i es va haver de realitzar un desempat a una fletxa. Raquel va disparar primer obtenint un magnífic 10, però Merche va realitzar una tirada gairebé perfecte clavant la fletxa en l'11 (11 és la màxima puntuació) i passant a la final.

A la final es va enfrontar a la malaguenya Cassandra Camp. Fins a l’última figura Merche perdia de 2 punts i en l'últim blanc la malaguenya no va donar opció a la tarragonina aconseguint un 11.

Al final un meritori subcampionat d'Espanya per a una arquera que porta poc temps tirant fletxes, però que ens donarà segur, més alegries.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.