Vegueria del Penedès

ATEMPTAT

Interceptat a Sant Just Desvern un conductor que ha atropellat una mossa en un control a la sortida per la Diagonal


ACN Barcelona

17-08-2017 22:37

S'investiga si podria ser un dels autors de l'atemptat terrorista de la Rambla i els TEDAX estan fent comprovacions

Imatge del control policial ubicat a la sortida de la Diagonal a l'alçada d'Esplugues on un conductor ha atropellat una agent dels Mossos d'Esquadra.

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Mossos d'Esquadra han interceptat aquest dijous a Sant Just Desvern un conductor que ha atropellat una mossa en un control policial a l'avinguda Diagonal sortint de Barcelona. El control formava part del dispositiu 'Gàbia' per tancar la ciutat arran de l'atemptat terrorista de la Rambla, i estava situat a l'alçada de la seu central del RACC, al límit amb Esplugues de Llobregat. L'home hauria fugit del control policial a les 19.24 hores ferint a dos agents, una de les quals ha estat atropellada al peu, ha patit una fractura de turmell i no perilla la seva vida. Poca estona després, el conductor del Ford Focus ha estat interceptat a Sant Just Desvern i els TEDAX estan fent comprovacions. En l'incident hi ha hagut trets. S'investiga si podria ser un dels autors de l'atemptat terrorista de la Rambla.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.