Vegueria del Penedès

DOL A VILANOVA

Mor el reconegut ciclista vilanoví Vicenç Iturat als 89 anys d'edat


Redacció Vilanova i la Geltrú

18-08-2017 13:58

Iturat ha estat un símbol per al ciclisme local, nacional i estatal

Mor el reconegut ciclista vilanoví Vicenç Iturat al 89 anys d'edat. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Vicenç Iturat Gil, el reconegut ciclista vilanoví, ha mort avui als 89 anys d'edat. Nascut a Alcalà de Xivert, però vilanoví d'dopció, Iturat va ser un ciclista professional entre 1952 i 1962. Entre els seus èxits esportius més destacats hi ha la Volta a Espanya, on va guanyar quatre etapes, i la Volta a Catalunya, on va ser un dels corredors amb més participacions.

La seva dedicació professional a l'esport també es va traduir en una implicació activa en la societat civil vilanovina, especialment pel que fa a la promoció de la pràctica del ciclisme entre els escolars.

L'any 1953 va ser proclamat el millor esportista de Vilanova, on té una reconeguda botiga-taller de bicicletes que actualment regenten els seus fills.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.