Vegueria del Penedès

ESTIU 2017

Una fotografia de @susacor és la guanyadora del 4t Concurs Instagram de l’Oficina de Turisme del Vendrell


Redacció El Vendrell

22-08-2017 10:30

L’autora rebrà com a premi i dues entrades gratuïtes al Parc Aquàtic AQUALEON

Una fotografia de @susacor és la guanyadora del 4t Concurs Instagram de l’Oficina de Turisme del Vendrell. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat 15 d’agost va finalitzar el termini de participació al quart Concurs Instagram que organitza l’Oficina de Turisme del Vendrell a l’estiu. En aquesta ocasió, la temàtica del concurs era “El Vendrell, en blanc i negre” amb l’etiqueta #elvendrellenblancinegre.

I una fotografia de la platja de Sant Salvador de @susacor ha estat la guanyadora. L’autora rebrà com a premi i dues entrades gratuïtes al Parc Aquàtic AQUALEON.

L’objectiu del concurs és que vilatans i visitants puguin participar en una acció col·lectiva per fomentar la participació i promocionar el municipi arreu del país i del món.

En aquest sentit, hi ha hagut un bon repertori de fotografies i des de l’Oficina de Turisme del Vendrell s’agraeix la participació de les persones que les han fet i que les han volgut compartir i difondre a través d’aquest concurs.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.