Vegueria del Penedès

HOQUEI PATINS

El CE Vendrell ja té confirmats els horaris de la Lliga Catalana d'hoquei


Redacció El Vendrell

06-09-2017 16:30

Plantilla del CE Vendrell. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Ja estan confirmats els horaris dels partits que jugarà el CE Vendrell a la Lliga Catalana d'hoquei sobre patins 2017.

Divendres 8 de setembre, al pavelló del Club d'Esports Vendrell, a les 20:15 h, el CE Vendrell rebrà la visita del Girona; el dimarts 12 de setembre, a les 21 h, es desplaçarà a la pista del Palafrugell, i el divendres 15 de setembre, a les 21:30 h, jugarà a la pista Joan Ortoll de Calafell contra el Voltregà.

Els dos primers de cada un jugaran els quarts de final a partit únic el 19 de setembre. Els quatre guanyadors es classificaran per a la fase final, que se celebrarà els dies 23 i 24 de setembre (el primer dia les semifinals i el segon la final) en una seu encara per decidir.


Canvis a la plantilla i al cos tècnic del CE Vendrell d'hoquei

Respecte a la temporada 2016-2017, hi ha les baixes dels jugadors: Xixi Creus i Francesc Gil; dels porters: Roger Molina i Martí Zapater; i dels següents membres del cos tècnic: Jordi Garcia (entrenador), Fidel Noguera (segon entrenador), Ton Roig (delegat), Ramon Margalef (Auxiliar) i Sònia Sieiro (fisioterapeuta).

Continuen amb fitxa del primer equip els jugadors: Jordi Ferrer, Eloi Mitjans, Marc Navarro, Edu Fernández, Roger Rocasalbas, Joan Lluís Mudarra i Iker Casado; el porter Pol Ferrer; i els següents membres del cos tècnic: Eduard Romero (preparador físic), Miguel Casado (delegat) i l'auxiliar Joaquim  Tomás.

Les noves incorporacions són: el porter Gerard Camps, procedent del CP Vic, ja va estar al CE Vendrell a la temporada 2012-2013; el jugador Cristian Rodríguez, procedent del CP Vic, ja va estar al CE Vendrell a les temporades 2010-2011 i 2011-2012; i els entrenadors: Gonzalo Medina i Xavier Nicolàs, dos tècnics de la casa, que van ser coordinadors de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell la temporada 2015-2016 i que, recentment, han aconseguit èxits esportius importants per al Club (el Juvenil dirigit per Xavier Nicolàs a la temporada 2015-2016 va ser campió de Catalunya i subcampió d'Espanya, i el 2a Catalana dirigit per Gonzalo Medina a la temporada 2016-2017 va aconseguir l'ascens a 1a Catalana). Xavier Nicolàs ja va formar part del cos tècnic del primer equip a la temporada 2015-2016.

Al cos tècnic, també hi haurà la incorporació de Joan Josep Rovira Valls com a delegat i d'una persona més per a les tasques de fisio.

També està previst fer fitxa del primer equip a dos jugadors més de la base.


Obres al pavelló del Club

Properament s'iniciaran les obres de remodelació del pavelló del Club per poder acollir la competició d'handbol femení com a Seu dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

Això suposarà que, previsiblement, fins al gener del 2018, tant els 2 equips sèniors com els 15 equips de la base hauran d'entrenar i jugar en un altre pavelló. L'Ajuntament del Vendrell ha arribat a un acord amb l'Ajuntament de Calafell per poder disposar d'instal·lacions esportives de Calafell. Des de la Secció d'Hoquei s'agareix la tasca que ha fet la Regidoria d'Esports i la col·laboració de l'Ajuntament de Calafell i del Club Patí.


Segon equip sènior

A la temporada 2017-2018 hi haurà un segon equip sènior competint a Primera Catalana.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.