Vegueria del Penedès

RUGBI

Festa del rugbi a Olivella


Rafa Linares Olivella

25-09-2017 22:25

S’ha celebrat la 1a edició del Trofeu Xavier Castillejos ‘Casti’ i s’ha aprofitat per fer la inauguració dels pals de rugbi del camp d’Olivella

Trofeu Xavier Castillejos del Rugbi Nova Olivella. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Bon matí al Municipal d’esports d’Olivella per presenciar el partit entre el Rugbi Nova Olivella i el RC. Martorell, de la 1ªEdició del Torneig Xavier Castillejos “Casti” i la inauguració del pals rugbi. A les 10 del matí es feia la inauguració amb la presència del Regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Olivella, Oscar Madera, i amb la presència també del President del club Lucas Madera. El protocol feia que es talles la cinta i es fes entrega per part del Rugbi Nova Olivella d'una placa commemorativa de la inauguració.

En la part esportiva començava el partit entre els dos combinats, amb un Nova, molt novell, i un Martorell ja més rodat. Els primers en donar la sorpresa eren els homes de Stepehen Land i Rafael Linares, amb marca de Julio, per davantera posava el 5 a 0. L'afició del municipal saltava dels seus seients emocionada. El mateix Julio anotava els punts extres a pals, 7 a 0. Els primers 15 minuts eren de l’equip local i van poder arribar més marques però la falta de compenetració de l’equip i la mala sort van fer que moltes pilotes acabessin en “avant”.

A partir del quart d´hora l’equip visitant de Rafael Escudero es va posar les piles i dues errades de la línia del Nova, feia que el marcador en “un visto i no visto”, canviés totalment, amb un 7 a 13. El Martorell es va pujar i va seguir destrossant literalment a l’equip olivellenc fins arribar a la mitja part amb un 14 a 34, amb marca novament de Julio.

Començava la segona part amb ordres de la banqueta del Nova de pujar l'ànim i gaudir del partit, però tornava un Martorell fort físicament i mentalment a donar un altre estocada a l’equip de casa i ampliava més el marcador, amb el 14 a 39 semblava donat i beneït el partit… però l'esperit que marca als jugadors del Nova feia que el partit donés un gir de 360 graus i comencés la remuntada amb un 21 a 39 amb marca del debutant Franco (l'argentí del Nova), 26 a 39 i un final amb emoció de 31 a 39. El Nova va sorgir de sota de la terra i va estar a punt, però el temps de joc va finalitzar i primer matx-ball del tornei, se l'emporta el Martorell.

Quedava la gran festa del rugbi que es va muntar i el resultat va ser el de menys. Ara al desembre o gener es parla de la tornada, us anirem informant…. Al finalitzar del matx es va fer entrega de les plaques als equips per part del president i la més emotiva, va ser al protagonista del Torneig, Xavier Castillejos, que emocionant va fer un discurs a tots els jugadors.

Agraïments al nostre ajuntament, al RC. Martorell, i l'Anoia Rugbi, Sel Vilanova i a l’Esparraguera Rugbi (que van aportar jugadors i tècnics a la festa del rugbi) i a tota la nostra afició que no va parar d'animar durant tot el partit amb un tercer temps exemplar. La menció més esperada, per Xavier Castillejos “Casti”, un gran del rugbi i un exemple a seguir. 

Recordeu; Escola de rugbi (3 a 12 anys), dimecres i divendres de 18 a 19:30H. Categories de sub.14 a sènior, dilluns i dimecres de 20 a 21:30H. Si voleu fer gran el rugbi a Olivella, teniu en les vostres mans contribuir.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.