Vegueria del Penedès

EQUIPAMENTS

Comencen les obres de remodelació de la pista poliesportiva dels Monjos


Redacció Santa Margarida i els Monjos

27-09-2017 9:16

El projecte preveu la remodelació de la pista, amb l’eliminació de les actuals grades i la seva substitució per graderies retràctils i la reforma de la zona de vestidors

Comencen les obres de remodelació de la pista poliesportiva dels Monjos. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest mes de setembre s’han iniciat als Monjos les obres de reforma de la pista poliesportiva municipal, un equipament situat a l’avinguda de Catalunya, àmpliament utilitzat pels esportistes locals i per dur a terme nombroses activitats de caire lúdic.

El projecte preveu la remodelació de la pista, amb l’eliminació de les actuals grades i la seva substitució per graderies retràctils, la reforma total de la zona de vestidors, la modificació de l’accés al recinte des de la façana principal  i la supressió de l’actual zona de bar.

L’obra permetrà també unificar el ferm de la pista, de manera que tot estigui a un mateix nivell i que permeti una major polivalència de l’espai, que jugarà amb tanques mòbils per delimitar els espais esportius quan aquests siguin necessaris.

Les obres tindran un cost global de 460.000 euros i es treballa amb la previsió que puguin estar enllestides a principis del proper estiu.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.