BTT

Sergi Mestres guanya la 11a Volta al Penedès en BTT

Redacció Vilafranca del Penedès

27-09-2017 9:38

Albert Planas i Anna Luja, ocupen la primera posició en el circuit curt en categoria masculina i femenina, respectivament en la prova organitzada pel Club Metalbikers

Sortida de la 11a Volta al Penedès en BTT . Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat dissabte 23 de setembre va tenir lloc a Avinyó Nou l’11a edició de la Volta al Penedès en Btt organitzada pel Club BTT Metalbikers. La prova transcorria per diferents municipis de l’Alt Penedès, pels camins i corriols dels municipis d’Avinyonet, Subirats i Olesa de Bonesvalls amb dos circuits diferents, un de llarg de 87 km i un de curt de 42 km.  Els bikers van pedalar mitjançant l’orientació del GPS i entre d’altres punts emblemàtics de la zona, van fer cim al Montcau en el circuit llarg, van passar per la serra de Crestabocs en el curt, van baixar fins a la població d’Olesa de Bonesvalls i van finalitzar la prova pels senders i trialeres dels recorreguts de BTT d’Avinyonet del Penedès.

Sergi Mestres va ser el guanyador de circuit llarg de l’11a Volta Penedès amb un temps de 4 hores amb 4 minuts, seguit en segona posició per Llibert Mill a 9 minuts i de Ramon Rubinat a 32 minuts ocupant el tercer lloc.

En el circuit curt va guanyar Albert Planas amb un temps de 2 hores i 19 minuts, seguit per Joan Feixas i Eloi Ordóñez en segona i tercera posició, respectivament. També en el curt, Anna Luja va guanyar en categoria femenina, amb un temps de 4 hores i 3 minuts, seguida per la segona classificada, Marta Criado i per Monica Guilera que va ocupar la tercera posició.

El Club Btt Metalbikers.com vol agrair a tots als col·laboradors i empreses el seu suport per fer possible la prova i especialment als 100 bikers que van participar en aquesta prova consolidada en el calendari de la bicicleta tot terreny de la comarca.