Vegueria del Penedès

ROAD SHOW

El locutor Richard Freedman serà a Vilafranca emetent en directe per a més de 100 països


Redacció Vilafranca del Penedès

11-10-2017 11:58

Un Road Show organitzat per Helen Doron English School Casal, que tindrà lloc a la Sala Zazie i que és obert a adolescents del Penedès que els agradi la música i l’anglès

El locutor Richard Freedman serà a Vilafranca emetent en directe per a més de 100 països. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El proper dimecres 18 d’octubre, entre les 5 i les 7 de la tarda, la Sala Zazie del Casal es convertirà amb un estudi radiofònic per a joves estudiants d’anglès de la comarca i de tot el món. Els joves que hi assisteixin no només podran veure en directe l’emissió del conductor dels espais de l’emissora  radiofònica per internet, sinó que també podran cantar i ballar mentre sona la música, podran dur instruments musicals i tocar en directe, o preparar preguntes per entrevistar a Freedman durant el show.

Richard Freedman dirigeix i presenta els programes de Helen Doron Radio. Una emissora de ràdio per internet especialitzada en ensenyar l’anglès com segon idioma o idioma estranger, que compta amb estudiants adolescents de més de 100 països. Als espais radiofònics de l’emissora, els joves hi troben programes variats i interessants per aprendre anglès a través de la música, històries especials, concursos desafiants, entrevistes amb convidats famosos o receptes de cuina divertides.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.