Primera derrota a casa d'El Surtidor-Samà femení

El Surtidor-Samà Vilanova SFA - CB Cornellà . Sílvia Díaz

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Surtidor-Samà Vilanova SFA 54 - CB Cornellà 64

Dissabte a primera hora de la tarda l'equip de Vicky Marcos rebia la visita del CB Cornellà, un conjunt jove, molt lluitador i amb molt de talent. Per ajudar al Sènior A vilanoví se sumaven les júniors Mireia i Vinyet i la sènior B Paula.

Bona posada en escena de les samistes, que van agafar les primeres distàncies en el marcador, però ràpidament van ser contestades per les blaves amb una defensa molt dura, que no permetia fluir el joc local. En el segon període les visitants es va posar per davant en el marcador, però el bon treball defensiu impedia que agafessin grans avantatges i s'arribava al descans dos punts per sota.

A la tornada dels vestidors va seguir en la mateixa tònica, però unes decisions arbitrals més que discutibles van començar a ofuscar a les vermelles. Tot i això, a base de caràcter i de lluita, les samistes tiraven endavant i la situació al final del tercer període seguia sent la mateixa, dos punts per sota i amb les opcions de victòria a l'abast.

L'últim període va començar bé, a dos minuts de l'inici les samistes estaven un punt per damunt. En aquest moment però na arribar un col·lapse ofensiu que, durant 6 fatídics minuts, permetia a les visitants endossar un parcial de 0-13 definitiu que impedia lluitar per la victòria. El Samà ho va intentar fins al final, però amb més cor que cap, i ja no va ser possible remuntar la situació.

Nova derrota, la primera a casa d'aquesta temporada, per part de les noies d'El Surtidor. Toca aprendre dels errors i recuperar el bon camí en el treball diari. Oblidar-se dels elements que no es poden controlar i no capficar-se ni entrar en discussions en les quals sempre hi ha les de perdre. Cal recuperar la duresa en defensa per la qual es caracteritza aquest equip i no tenir por a cometre errors i a voler arreglar-los.

Aquest cap de setmana el Sènior Femení A es desplaçarà a la sempre difícil pista del CB Grup Barna, la tarda de diumenge.

Jugadores: Paula, Anna (13), Eli (5), Sara (2), Anabel (5), Vinyet, Laura (13), Elena, Marina (6), Xenia (10), Mireia.

Absències: Helena, Marta.

Parcials: 16-16, 15-17 (31-33), 16-16 (47-49), 7-15 (54-64).