Vegueria del Penedès

VAGA GENERAL

La Intersindical-CSC fa una crida a la vaga general per al dimecres i insta els sindicats majoritaris a sumar-s'hi


ACN Barcelona

03-11-2017 14:21

L'organització de treballadors reclama la derogació del decret espanyol que facilita el trasllat de seus i protesta per la precarietat laboral

El secretari general de la Intersindical-CSC, Carles Sastre; el portaveu, Marc Sallas, i Juanjo Morales, de la Xarxa Sindicalistes per Independència.

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Intersindical-CSC fa una crida a la vaga general per al proper dimecres 8 de novembre i insta els sindicats majoritaris a sumar-s'hi. El sindicat minoritari havia preavisat l'aturada entre els dies 6 i 9, i finalment ha optat per mantenir la convocatòria del dimecres. L'organització argumenta que la vaga general és per exigir la derogació del decret del govern espanyol que facilita el trasllat de seus socials i en resposta a "l'empobriment" de la classe treballadora i "la precarietat instaurada en el món laboral" per les reformes laborals aprovades en els darrers anys. L'anunci de l'aturada arriba el dia després de l'empresonament dels vuit consellers destituïts, però des de la Intersindical insisteixen que "no hi ha cap tipus de relació de context polític". "Seria desitjable que els grans sindicats s'hi sumessin per denunciar la precarietat en què viuen àmplies capes de la societat catalana", apunten des del sindicat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.