Vegueria del Penedès

ELECCIONS 21-D

Cs defensa la llista pel 21-D: "No tenim processats per corrupció o sedició, sinó professionals al servei dels catalans"


ACN Barcelona

12-11-2017 18:56

A Colau ara cal buscar-la a les manifestacions separatistes, acusa Carrizosa després del trencament del pacte de govern a Barcelona

Primer pla de Carlos Carrizosa, de Ciutadans, atenent els mitjans. Imatge del 28 d'octubre de 2017. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El portaveu del grup parlamentari de Cs, Carlos Carrizosa, ha defensat aquest diumenge la llista de la formació taronja pel 21-D: "A la llista de Cs no hi ha processats per corrupció o sedició, sinó professionals que volen treballar al servei de tots els catalans", ha afirmat Carrizosa en una atenció als mitjans a Sant Adrià de Besòs (Barcelonès). "La nostra candidatura està formada per metges, advocats, professors, arquitectes i professionals de diferents àmbits de la societat catalana que treballaran en la propera legislatura per restaurar l'economia, la unitat entre els catalans i el prestigi de les institucions de Catalunya", ha continuat el portaveu del grup parlamentari de Cs, que insisteix que "el procés interminable s'ha carregat la convivència entre els catalans, l'economia i la mateixa unitat del bloc independentista". Sobre el trencament del pacte de govern a Barcelona, Carrizosa ha etzibat: "A Colau ara cal buscar-la a les manifestacions separatistes".

De fet, el portaveu de la formació taronja li ha demanat a l'alcaldessa de Barcelona que "en comptes d'acostar-se a l'independentisme, digui què farà per reanimar el turisme i l'hostaleria, es quedi el Mobile World Congress i recuperar una Agència Europea del Medicament que ja hem perdut". Finalment, Carrizosa ha recordat al PP i al PSOE la necessita que donin suport a Catalunya "a la força constitucionalista més votada" i ha recordat que "Cs és el partit amb més opcions de guanyar al separatisme a Catalunya".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.