Vegueria del Penedès

CICLISME

Irregularitats a les eleccions de la Federació Catalana de Ciclisme


Antoni Palacios Asensio Vilanova i la Geltrú

17-11-2017 11:54

Lloar en tot moment, la feina ben feta de la totalitat de la junta electoral

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Hem detectat irregularitat que no afecten en absolut a la junta electoral, per part de l’altre candidat, el Sr. Vilaplana. Irregularitats en la utilització dels mitjans de la Federació en benefici propi, amb la connivència de l’ex-president i actual president de la junta gestora, Sr. Bochaca.

Fets:

1.-El termini de presentació de candidatures finalitzava aquest mateix dilluns dia 13, a les 20,00h.

2.-La nostra candidatura es presenta al Registre de la FCC, a les 12,00h, en paper, i així consta en el registre d'entrada, segons l'article 10, del Reglament Electoral.

3.-El Sr. Vilaplana aporta la documentació dels avals en un suport pendrive, passades les19,00h., quan el personal administratiu de la FCC, ja ha plegat.

4.-La junta electoral li demana la documentació en paper, i davant la necessitat imperiosa d'imprimir tota la documentació, avals i documents d'identitat de tots els avals, utilitza, amb l'ajuda i connivència del president de la junta gestora mitjans de la F.C.C., en benefici de la seva pròpia candidatura.

5.-El Sr. Vilaplana, acompanyat del president de la Junta Gestora, Sr Bochaca, accedeixen aproximadament mitja hora més tard del termini establert, a la sala on està reunida la junta electoral, i aporten la última documentació de la candidatura del Sr. Vilaplana.

Davant d’aquests fets manifestem la nostra voluntat de guanyar les eleccions a les urnes, i desestimem fer una impugnació. Ho fem públic, però, amb la voluntat de que aquest tipus de fets no es tornin a repetir en una institució de prestigi com és la FCC.

Antoni Palacios Asensio.
Candidat presidència FCC.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.