Vegueria del Penedès

FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA

"La vida lliure", protagonitzada per Sergi López, guanya el Premi Alma al Millor Guió del Festival de Cinema de Gijón


ACN Vilanova i la Geltrú

26-11-2017 19:45

Fotograma de la pel·lícula 'La vida lliure' de Marc recha. Pla mig del 2017 amb els actors Sergi López, Mariona Gomila i Macià Arguimbau. Turkana Film

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La 55 edició del Festival Internacional de Cinema de Gijón ha atorgat el Premi Alma al Millor Guió de pel·lícula espanyola a 'La vida lliure', escrita i dirigida per Marc Recha. El film, que s'ha rodat íntegrament a Menorca, està protagonitzat per l'actor vilanoví Sergi López, Miquel Gelabert, Núria Prims i els joves actors Mariona Gomila i Macià Arguimbau. La cinta s'ambienta a la Primera Guerra Mundial i narra la història iniciàtica de la Tina i el Biel, dos nens la mare dels quals ha hagut de marxar a Alger per l'escassetat de feina que hi ha a l'illa i l'epidèmia de grip que la recorre. Precisament, aquest dissabte aquesta pel·lícula es projecta a competició oficial en el Black Nights Film Festival de Tallinn (Estònia).

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.