Vegueria del Penedès

ELECCIONS 21-D

Iceta comunicarà a la fiscalia contra delictes d'odi piulades homòfobes contra ell


ACN/ Maria Belmez Vilanova i la Geltrú

11-12-2017 11:52

El professor vilanoví Jordi Borrell va esborrar les piulades i en una nova va demanar perdó Iceta assegurant que no és homòfob i que la piulada havia estat una ficada de pota

Pla mig del candidat del PSC el 21-D, Miquel Iceta, l'11 de desembre del 2017 a l'ACN. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El candidat del PSC el 21-D, Miquel Iceta, ha explicat que comunicarà a la fiscalia contra delicte d'odi diverses piulades homòfobes a les xarxes socials contra la seva persona. Ho ha dit durant una roda de premsa a l'Agència Catalana de Notícies (ACN), en al·lusió a piulades com la del professor de la UB, el vilanoví Jordi Borrell, que deia que el socialista tenia "esfínters dilatats" i el qualificava de "ser repugnant". Borrell va esborrar les piulades i en una nova va demanar perdó Iceta assegurant que no és homòfob i que la piulada havia estat una "ficada de pota". D'altra banda, el PSC ha denunciat que membres de les seves joventuts van ser "agredits físicament al crit de 'Terra Lliure'" mentre enganxaven cartells electorals a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès). Iceta ha fet una crida a recuperar el respecte a les persones i les idees i ha afirmat que totes les agressions o insults els posaran en coneixement de la fiscalia.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.