Vegueria del Penedès

POLICIA DE PROXIMITAT

La policia del Vendrell celebra el 20 aniversari de la prefectura amb una jornada de portes obertes


Redacció El Vendrell

20-12-2017 18:12

Una gran quantitat de persones s'hi van apropar per conèixer aquestes dependències municipals i els recursos que tenen els agents per fer la seva feina

La policia del Vendrell celebra el 20 aniversari de la prefectura amb una jornada de portes obertes. Policia local del Vendrel

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat dissabte 16 de desembre es va fer una jornada de portes obertes a la caserna de la Policia Municipal per els seus 20 anys. Una gran quantitat de persones s'hi van apropar per conèixer aquestes dependències municipals i els recursos que tenen els agents per fer la seva feina. La valoració de jornada és molt positiva i s'agreix que molts veïns i veïnes, petits i grans, hagin volgut celebrar aquests 20 anys de la caserna juntament amb la seva policia. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.