Vegueria del Penedès

REIS 2018

Jofre Vila i Joan Josep Rocha, recordats per la Tija en les Titelles de Nadal


Redacció Sitges

07-01-2018 11:15

La Contalla Pastoril, celebrada aquest divendres al Retiro, ha recordat el Nadal amb humor a través d'angelets, dimonis i reis d'Orient

Jofre Vila i Joan Josep Rocha, recordats per la Tija en les Titelles de Nadal. Ajuntament de Sitges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Contalla Pastoril, celebrada aquest divendres al Retiro, ha recordat el Nadal amb humor a través d'angelets, dimonis i reis d'Orient.

Els estudiosos de Sitges Jofre Vila i Joan Josep Rocha, recentment traspassats, han estat recordats en les Titelles de Nadal, a càrrec de la companyia de titelles La Tija, a l'inici de la representació, recordant la seva importància en la cultura de la vila.

Tot seguit, s'ha iniciat la Contalla Pastoril, un espectacle familiar on a través de les diferents titelles han anat apareixent personatges com els pastors, els dimonis, angelets, els tres reis d'Orient, amb molt d'humor i música en directe.

El saló teatre del Retiro s'ha gairebé omplert amb un espectacle que any rere any va renovant-se amb la seva imatge escènica, mantenint la mateixa història i personatges.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.